Antiaging met groeifactoren voor de huid en haar

AQ serum : kwaliteitsvolle verzorgingsproducten voor huid/haar boordevol groeifactoren van menselijke stamcellen

Groeifactoren zijn van fundamenteel belang voor de gezondheid en het repareren van de huid. Ze zijn van onschatbare waarde van ieder anti-huidverouderingsregime.

Huid in verandering

Uw huid ondergaat veel veranderingen tijdens uw leven.

Groeifactoren zijn daarom van essentieel belang voor het behoud van een gezonde huidstructuur en huidfunctie door de jaren heen. Naarmate de productie van groeifactoren aanzienlijk afneemt op latere leeftijd, resulteert dit in verlies van huidvolume, elasticiteit en textuur. Het opnieuw plaatsen van groeifactoren speelt daarom een belangrijke rol in het beheer van het verouderingsproces.

Beschermen om veroudering tegen te gaan

Ons medisch onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer de formule correct is, de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren het potentieel biedt om het cel verouderingsproces om te keren, littekens te vervagen en het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren met betrekking tot huid en haarzakjes.

Groeifactoren.

Het doel? Een stralend mooie en gezonde huid.

Deze groeifactoren gekweekt uit menselijke stamcellen zijn goedgekeurd door de officiële instanties.

AQ Active serum

AQ active serum maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van menselijke groeifactoren. Ze zijn verantwoordelijk voor het natuurlijke onderhoud van de huidcellen. Het dagelijkse aanbrengen van AQ active serum kan de verschijning van fijne lijntjes en rimpels drastisch verminderen.

Een kwaliteitsvol serum dat u in een dun laagje onder uw dag- en nachtcrème aanbrengt.

>> Meer lezen over dit serum

AQ Eye serum

AQ Eye serum is de oplossing voor vermoeide ogen en donkere kringen. Deze unieke mix van menselijke groeifactoren van de nieuwste generatie is bestemd voor de dunne en gevoelige huid van het gebied rond de ogen.

>> Meer lezen over dit serum

AQ advanced hair complex+ serum

AQ Skin Solutions advanced hair complex+ serum is een serum van farmaceutische kwaliteit dat haaruitval tegengaat. Het is ontworpen om een gezonde haarproductie te herstellen door de haarfollikels te voeden

>> Meer lezen over dit serum

Wilt u meer weten over ons gamma AQ-producten ? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze post

Geef een antwoord