De acnehuid behandelen met RégimA

De acne-huid behandelen met RégimA geeft mooie resultaten. Je huid verbeteren doe je niet in één week. Dit is een proces waarbij je je consequent moet blijven verzorgen.

Wat is er speciaal aan RégimA.

RégimA is 100% plantaardig. De RégimA producten zijn Zuid Afrikaans en bevat hoge concentratie actieve natuurlijke ingrediënten. Alle producten van RégimA zijn ontworpen om samen te werken ‘te layeren’. Dus je smeert dunne laagjes over elkaar.

RégimA heeft een uitgekiend programma om acne te reduceren.

De acne-huid behandelen met RégimA.

Acne doeltreffend behandelen vraagt om een totaalaanpak. Daarom moet je stap voor stap werken:

    • Eerst en vooral steeds goed reinigen met de RégimA derma  Zest en dit twee keer per dag. De Derma Zest bevat natuurlijke actieve ingrediënten en deze dragen bij tot een verzachtende, milde reiniging en een natuurlijk tonifiërende en herstellende werking. De Derma Zest geeft een natuurlijke exfoliatie waardoor poriën niet verstopt raken en de hoeveelheid bacteriën niet kan ophopen. De producten tonifiëren de huid eveneens: de grote van de poriën wordt kleiner.
    • Smeer dan zowel ‘s morgens als ‘s avonds een dun laagje (2 pompjes) RégimA Acne Attack op je huid.
    • Hierover smeer je ‘s morgens best nog een dun laagje dagcrème RégimA Daily Radiant Boost of  RégimA Anti Inflamm Ageing  Heb je een heel vette huid met veel sebum dan kan over de Acne Attack de RégimA Daily Serum Solver smeren.
    • ‘s avonds adviseren we een nachtcrème met natuurlijk fruitzuren. Fruitzuren gaan exfoliëren (de dode huidcellen verwijderen). We adviseren om te starten met de RégimA Rejuvoderm en als je deze goed verdraagt later over te gaan naar de RégimA Omega High Impact.

Is de acnehuid behandelen met RégimA duur?

Gezien je hele dunne laagjes moet smeren doe je best lang met een verpakking. Dus prijs-kwaliteit zit je echt wel goed.

Belangrijke weetjes over RégimA.

De RégimA producten bevatten geen toegevoegde kleurstoffen, en geen synthetische parfums, hierdoor zijn allergische reacties uitgesloten. Ze worden gemaakt van verse plantenextracten. Een variatie in kleur en textuur betekent dus niet dat de producten slecht zijn.

Deel deze post