De huid van de hals en decolleté verbeteren

De huid van de hals en decolleté verbeteren kan met de juiste verzorging. Spijtig genoeg wordt de huid van de hals en het decolleté dikwijls vergeten.. En juist hier liggen rimpels en pigmentvlekken en huidverslapping op de loer.

Hier volgen onze tips tegen rimpels in de hals en decolleté:

Hoe wel het uiterlijk van je nek en decolleté enigszins wordt bepaald door jouw genen, kun je nog steeds veel bereiken met de juiste producten en verzorging.

Pas deze tips toe en dit zal op lange termijn helpen om jouw huid rondom het halsgebied strakker, egaler en een meer liftend effect te geven.

Tip 1: Gebruik ’s ochtends en ’s avonds huidverzorging voor de nek en het decolleté.

Een crème of serum voor de hals is een essentiële toevoeging aan je skin care routine. Serums voor het halsgebied zijn meestal samengesteld om de huid zichtbaar strakker en steviger te maken en een liftend effect te geven. Breng het serum aan voor je nek -en decolleté crème .

We hebben drie top-producten in onze webshop:

Je kan ook twee crèmes combineren bv. dagelijks de Triple Firming Neck Cream en twee keer per week vervangen door de perfect body.

Tip 2: Gebruik geen geurstoffen in je nek.

Veel parfums zijn foto sensibiliserend wat betekent dat ze reageren op zonlicht. Dit maakt je huid meer gevoelig en leidt tot een verhoogde kans op huidveroudering en bruine verkleuringen.

Tip 3: Bescherm je hals en decolleté met een SPF 50

Schade door de zon versnelt tekenen van huidveroudering. Als je een ongelijkmatige teint, rimpels en verslapping van de huid op afstand wilt houden, maak er dan een gewoonte van om dagelijks SPF aan te brengen op decolleté, halsgebied en uiteraard ook het gezicht.

Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post