Dermaceutic voor de beste huidverzorging

Dermaceutic is heel bekend op het gebied van chemische peelings en medische huidproducten. Het richt zich met zijn producten op anti-aging, pigmentatie, structuurverbetering en huidverstrakking.

De Dermaceutic producten bevatten superieure werkzame ingrediënten aan een optimale concentratie (wetenschappelijk bewezen).

De werkzaamheid van de Dermaceutic’s cosmeceuticals wordt ondersteund door uitgebreide klinische studies, en de samenwerking van het bedrijf met vooraanstaande artsen uit de hele wereld.

Dermaceutic werkt volgens een stappenplan dat bestaat uit de complete verzorging die uw huid nodig heeft. Zo heeft u altijd een persoonlijk huidverzorgingsplan dat precies aansluit op de behoeftes van uw huid.

1.PURIFY
De foamer reinigt diep, exfolieert en zal de dode huidcellen verwijderen. De huidporiën worden iets kleiner en je huid gaat stralen.

2.STIMULATE
Deze nachtcrèmes bevatten sterke fruitzuren om de natuurlijke kracht van de huid te versterken en te regenereren, de teint te harmoniseren en het uiterlijk van huidonvolkomenheden te verbeteren.

Er zijn twee hoogwaardige nachtcrèmes: The Light Ceutic en de Turn Over.

3.RESTORE
Intense herstellende verzorging om te voeden, te kalmeren en te herstellen voor optimaal comfort.

K-ceutic, Hyal ceutic, Regen Ceutic en Panthenol ceutic.

4.PROTECT
Het Protect-assortiment is gemaakt van de Dermaceutic zonbescherming tegen veroudering: Sun Ceutic 50+, verkrijgbaar in klassieke versie en in een getinte versie.

5.PREVENT
Innovatieve huidverzorging die de tekenen van veroudering tegengaat, voor een jonger uitziende, gezondere huid. (C-25, Tri Vita C30 (binnenkort beschikbaar), Derma Defense en Active Retinol 0.5 en  Active Retinol 1.0)

6.TARGET
Het Target-assortiment bestaat uit thuiszorgproducten om een specifiek probleem aan te pakken. Ontdek de nieuwe Radiance crème om je huid te verhelderen.

Wilt u graag meer weten over onze Dermaceutic producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Er loopt ook een leuke actie op onze website over ons Dermaceutic gamma én een leuke winactie op Instagram en Facebook.

Voor meer tips en weetjes, volg ons op Instagram en Facebook!

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email