Een peeling verbetert je huid en uitstraling!

Onze huid heeft soms iets meer nodig om van die vervelende pukkeltjes, doffe, vermoeide look of fijne lijntjes af te komen.

Chemische peelings zoals fruitzuur peelings, AHA’s en BHA’s, worden gebruikt om de bovenste lagen van de huid te vernieuwen. De dode huidcellen worden opgeruimd en tevens worden de cellen gestimuleerd om collageen aan te maken. Dit proces zorgt ervoor dat fijne lijntjes en littekentjes minder zichtbaar worden en dat je huid er fris uit ziet.

Glycolic Acid

Glycolzuur werkt exfoliërend en stimuleert de celvernieuwing. Het zuivert de poriën grondig, verfijnt de huidtextuur en egaliseert de teint. De lichte concentraties zijn perfect veilig voor thuisgebruik.

Je kan kiezen voor een reinigend glycolschuim voor een extra diepe reiniging van je huid. Het exfolieert je huid wat wil zeggen dat alle dode huidcellen verwijderd worden. Dit is echt een topper…

We hebben ook verscheidene glycol avondcrèmes in ons gamma (Zoals Dermaceutic Turn Over, Light Ceutic en Neostrata High Potency Cream). Steeds dun smeren en combineren met een hydraterende dagcrème en zonbescherming.

En dan zijn er onze “Neostrata Daily Peel Pads” met glycolzuur en aminofil. Een rage in Amerika… Ideaal om eens een kuur mee te doen.

Gevoelige huid?

Heb je een heel gevoelige broze huid moet je wel voorzichtig zijn. Ons advies is om dan zeker slechts één van deze cosmeceuticals te kiezen en deze niet dagelijks te gebruiken.

Wilt u meer weten over deze kwaliteitsvolle skincare producten met fruitzuren? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een antwoord