Endocare voor een mooie, jongere huid.

Endocare voor een mooie, jongere huid.

Endocare voor een mooie, jongere huid.

Wat heeft endocare met slakken te maken?

Het verhaal achter Endocare lijkt misschien wel raar en zelfs een beetje vies maar het is een ongelooflijk goede en wetenschappelijke ontdekking.

Een arts had gezien dat bepaalde slakken (de Cryptomphalus aspersa) heel snel genazen nadat ze een wonde hadden. Verder onderzoek bewees dat de secretie of het slijm van de slak een helend middel bevatte namelijk SCA. Wat bleek? Brandwonden na radiotherapie genazen sneller en beter.

Midden jaren ’90 namen de Cantabria Laboratoria een patent op het productieproces van deze secretie en deden ze verder onderzoek naar deze stof. Dit resulteerde in talrijke wetenschappelijke publicaties, waarin de herstellende werking op een beschadigde of verouderde huid wetenschappelijk werd aangetoond.

Endocare SCA® Growth Factor Technology

Deze technologie, die rijk is aan groeifactoren, werd in alle anti-agingproducten van de ENDOCARE® lijn verwerkt. Doordat ze direct op de fibroblasten inwerkt, helpt ze de activiteit van verouderde cellen te stimuleren en de cellen zelf te herstellen, waardoor die zich weer als jongere cellen gaan gedragen en opnieuw kwalitatief collageen gaan produceren.

Hoe werkt endocare?

De SCA factoren gaan niet enkel effectief bijdragen tot herstel van een beschadigde huid maar gaan ook een sterke antioxiderende en verstevigende werking hebben door collageen-stimulatie waardoor de huid zal verjongen en rimpels zullen verminderen.

Ook de elasticiteit en hydraten van de huid verbetert.

Wanneer ENDOCARE® gebruiken?

Heb jij een beschadigde huid na een trauma of na een esthetische behandeling (vb laser, tixel, peeling, …) dan zal jouw huid sneller en beter herstellen met een kuur Endocare ampoules.

Wil jij af en toe eens een extra boost aan je huid geven gebruik dan de Endocare tensage of Endocare C pure in kuurvorm. Zo een kuur herhaal je dan best om de 2 à 3 maanden. Maar niets belet je om Endocare ook frequenter te gebruiken.

Wilt u meer weten over onze Endocare producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Geef een antwoord