FAQ

Onze standaard verzendkosten binnen België zijn €6,24. Voor Nederland bedraagt dit €9,27. Voor Frankrijk bedragen de verzendkosten €14,22.
Vanaf €70 zijn de verzendkosten gratis voor België. En vanaf €160 zijn de verzendkosten gratis voor alle andere landen.

Indien alle producten voorradig zijn en je bestelling geplaatst is voor 16u00 op weekdagen versturen we je pakket binnen de 2 werkdagen en zijn volgende levertermijnen van toepassing:

  • België: 1-4 werkdagen
  • Nederland: 2-4 werkdagen
  • Frankrijk: 2-5 werkdagen

Uiteraard, vanaf je bestelling succesvol geplaatst is krijg je een bevestigingsmail. Wanneer je bestelling wordt verzonden krijg je een Track and Trace code.

In dat geval kunt u best contact opnemen via info@brightsmart.be

Dat kan. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

Ongeacht welke betaalmethode je kiest, kunnen we jouw pakket pas leveren zodra we de betaling ontvangen hebben.

  • Betaling met debetkaart: Bancontact of Maestro

Je kan kiezen om je betaling uit te voeren met je Bancontactkaart (kaartlezer nodig) of via de Bancontact-app.

  • Betaling met kredietkaart: Visa of MasterCard

Bij deze betaalmethode wordt ook de verificatiecode van de kaart gevraagd. Deze controle gaat na of je kaart niet gebruikt wordt door een ongeautoriseerd persoon. Indien u kiest om te betalen met een kredietkaart, wordt het bedrag onmiddellijk na uw bevestiging van betaling van uw kaart gedebiteerd.

  • Betaling met iDEAL
  • Betaling rechtsreeks via Belfius online, ING online of KBC online

Bij elke bestelling ontvang je de factuur automatisch via e-mail in een PDF-bestand. Zodra je jouw bestelling ontvangen hebt.
Hierop staan je facturatiegegevens, adres, artikelbeschrijving, bestelhoeveelheid, verzendkosten, eventuele toeslagen en de wijze waarop je betaald hebt.

Indien je naast het PDF-bestand toch nog een kopie nodig hebt, vermeld dit dan even bij je bestelling.

Je kan jouw aankoop omruilen mits het product en doosje niet geopend is. Deze mogen niet gebruikt noch getest zijn.

Je hebt gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen of je de product(en) wil houden of niet. Je kan je bestelling dan zonder betaling van boete terugsturen. De retourkosten zijn voor de koper zelf.

Je houdt ons op de hoogte via mail of via het contactformulier over je omruiling en de reden hiervan. Je krijgt dan de correcte informatie doorgestuurd hoe je kan terugzenden. Daarna kan je jouw pakket retourneren via een B-postkantoor. Van zodra wij jouw order goed ontvangen hebben, versturen we het nieuwe artikel of ontvang je de terugbetaling.