Huidverbetering met serums van RégimA

Een stevigere huid met RégimA Quantum Elastin Collagen Revival

Dit serum zal huidherstel bevorderen en stimuleert de elastine en collageen aanmaak zodat rimpels verbeteren. De veerkracht van de huid zal toenemen zodat de huid er ook gaver en jonger uit ziet.

Een egalere huid met de RégimA pigment perfector

Wil je je hyperpigmentatie aanpakken en voorkomen dan gebruik je best de pigment perfector serum. Dit serum bevat o.a. vitamine C en andere plantenextracten die oplichtend en verblekend werken.

Een optimaal gehydrateerde huid met RégimA Super Smoother

een anti-agingserum, speciaal geformuleerd om de huid te verzachten en intens te hydrateren. De unieke “dubbele hyaluronwerking” verleent ongeëvenaarde vochtinbrengende eigenschappen.

Een gezondere en frissere look met RégimA Epi Genes Xpress:

De uitzonderlijk unieke wisselwerkingen tussen de bestanddelen verminderen het uitzicht van fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk, waardoor de huid er zichtbaar zachter, dikker en veerkrachtiger uitziet.

Huidvernieuwing door verwijdering van dode huidcellen met Régima Techno 5

op basis van bestanddelen met anti-inflammatoire, antioxiderende (anti-vrije radicalen) en anti-aging kwaliteiten en ingrediënten die de huid helpen te herstructureren, exfoliëren en oplichten

Je acné aanpakken met het RégimA Acne Attack Rescue Serum.

Pakt de verstopte poriën en de grootte ervan aan. Het Acné Attack Serum helpt om de hormoonhuishouding te normaliseren in de huid, het werkt kalmerend, verzachten en herstellend.

Het Instant Facial Lifting Wonderserum.

Dit wonder serum geeft een zichtbare en voelbare versteviging en verzacht lijntjes en rimpels. Het serum hydrateert je huid, maar boost ook je collageen en elastine.

 

Oogserums:
RégimA New expression serum.

Dit serum boordevol peptiden heeft een sterke impact op de onderste oogleden. Het zal de donkere kringen vervagen en ontzwellen.

RégimA Eye opener Serum.

Een diep inwerkend anti-aging serum. Speciaal voor de oogcontour dat ook op de bovenste oogleden mag aangebracht worden. Dit serum zal de huid rond de ogen verstevigen en gaat ook de donkere kringen aanpakken.

RégimA werkt met de techniek van layering.

De serums best twee keer per dag dun smeren onder je dag en nachtcrème. De crèmes en serums van RegimA zijn ontwikkeld om in synergie met elkaar te werken. Door de hoge concentraties actieve bestanddelen moet je alles dun smeren. Dunne laagjes boven op elkaar.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsvolle producten van RégimA voor een egale huid? Weet je niet wat kiezen? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze post

Geef een antwoord