Huidverzorgingsproducten voor elke leeftijd

Uw leeftijd bepaalt de ideale huidverzorgingsproducten

Uw huid is een fascinerend orgaan. Ze beschermt u, laat uw zintuigen werken en houdt energie vast. Maar net zoals op alle ‘onderdelen’ van uw lichaam, hebben de jaren ook impact op uw huid.

Wilt u uw huid mooi en gezond laten verouderen? Kies uw huidverzorgingsproducten dan in functie van uw leeftijd.


Huidverzorging aanpassen aan behoeftes

Als u ouder wordt, veranderen de behoeftes van uw huid. Blijft u uit gewoonte altijd dezelfde huidverzorgingsproducten gebruiken – en dus doen wat u altijd deed? Dan vult u die behoeftes niet op de optimale manier in, en krijgt u dus niet het optimale resultaat. Pas daarom de uiterlijke zorg van uw huid aan de veranderende noden aan.


De huid van 30’ers

Is tram drie gepasseerd? Dan begint uw huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. U kijkt in de spiegel en ziet kleine rimpels en kraaienpootjes. En dat is normaal. Want uw cellen vernieuwen trager dan voorheen en uw onderhuidse bindweefsel wordt minder stevig.


De huid van 40’ers

Als u een vier als voordeur hebt, wordt uw huid minder veerkrachtig. De dichtheid van het collageen en de elastine in uw huid nemen af en uw huid begint te verslappen. Omdat uw huid almaar minder vocht vasthoudt, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Bovendien kunt u in uw laatste jaren als veertiger last krijgen van acne, omdat de naderende menopauze uw hormonenhuishouding op zijn kop zet.


De huid vanaf 50

Na vijf decennia neemt uw onderhuidse vetweefsel af en maakt u minder oestrogeen aan. Daardoor zakken uw mondhoeken en wangen, neemt het volume van uw lippen af, en voelt uw huid wat droger en ruwer aan.

Verzorg uw huid optimaal op elke leeftijd met de kwaliteitsvolle huidverzorgingsproducten van BrightSmart. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Geef een antwoord