Je beschermen tegen de zon

Je beschermen tegen de zon is echt belangrijk.

Dit is niet enkel belangrijk in verband met huidkanker maar ook tegen de huidveroudering moet je zonnecrème smeren. Wist je dat zonnecrème de beste anti-rimpelcrème is.

We smeren niet vaak genoeg

Om de SPF te bereiken die op de verpakking vermeld staat, moet je je crème elke twee uur opnieuw aanbrengen en bovendien voldoende smeren.

We weten ook dat zelfs een kleine hoeveelheid uv-A- en uv-B-straling al schade aan het DNA veroorzaakt, ook bij een donkere huid. Bovendien weten we nu ook dat blauw licht afkomstig van computerschermen ook schadelijk is.

Het beschermen van de huid tegen de zon is eigenlijk elke dag aan te raden. Ook in de winter en ook op dagen dat het helemaal niet zo warm is.

Een goede zonnecrème is er één die beschermt tegen uv-A en uv-B en tegen blauw licht. Het gamma van heliocare is bovendien goed voor de natuur (en koraalriffen).

Eerst zonnebrandcrème, dan make-up 

Helaas, de zonnebrandcrème die een dag lang volledige bescherming biedt, moet nog uitgevonden worden. Je zult het product dus regelmatig moeten aanbrengen. Maar hoe doe je dat dan met je make-up? De oplossing in de universkin mineral Brush 50. Dit is een kleurloos poeder met factor 50 dat je over jouw make-up kan aanbrengen.

 

Deel deze post