Je haar goed verzorgen met Neogen doet u zo!

Dunner wordend haar, alopecia, abnormale haaruitval, felle ruif periode, haaruitval na een bevalling of na een kankerbehandeling?
Heb je zo een probleem? Dan kan je je haar best verzorgen en wassen met Neogen producten. Deze producten kun je zeker ook gebruiken wanneer je geen haar klachten hebt.

De Fagron Neogen™ producten

Deze producten bevatten Trichotech™ technologie die:

  • de haargroei stimuleert
  • de sebumproductie reguleert
  • de haarvezel herstelt

Ideaal als nazorg bij medische behandeling van alopecia of als ondersteuning bij stress en hormoongerelateerde haaruitval.

Neogen NeoOil

NeoOil™ bestaat uit 7 essentiële oliën die de haargroei stimuleren en meer volume geven.

We adviseren om de NeoOil (halve flacon per keer) twee keer per week te gebruiken voor je het haar wast. Best aanbrengen op de hoofdhuid en over de lengte van je haar en haarpunten. Dan inmasseren en 10 minuten laten inwerken.
Neogen NeoOil hydrateert en herstelt het haar en de hoofdhuid.

Neogen NeoWash

NeoWash reinigt de hoofdhuid en het haar. Het is een zachte shampoo die je dagelijks mag gebruiken. NeoWash hydrateert en herstelt de haarvezel.

Door de NeoWash tijdens de shampoobeurt op de hoofdhuid in te masseren wordt bijkomend de bloedcirculatie verbeterd.  Een nieuwe verhoogde bloedtoevoer naar de hoofdhuid stimuleert hernieuwing van de haarfollikels en bevordert de haargroei.

Neogen NeoCond

NeoCond is een ultravoedende conditioner. De NeoCond is gebaseerd op plantenextracten, die het haar hydrateert en verzacht. Helpt het haar te herstellen en te voeden.

Breng uniform aan na de NeoWash Shampoo, met aandacht voor de haaruiteinden. Laat 2 – 3 minuten inwerken en spel daarna grondig uit met water.

Wilt u meer weten over deze kwaliteitsvolle producten om je haar goed te verzorgen of haarverlies aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Geef een antwoord