Je huid reinigen doet je stralen!

Je huid reinigen doet je stralen en is een van de belangrijkste stappen is in je huidverzorgingsroutine. Je kan geen stralende huid hebben als je niet goed reinigt. Door te reinigen hou je je huid zuiver en gezond en zorg je ervoor dat je verzorgingsproducten beter worden opgenomen. ‘s Avonds verwijder je make-up, talg en vuil van buitenaf en ’s ochtends verwijder je het vuil dat je huid tijdens haar nachtelijke herstelperiode door de poriën naar boven komt.

Neem steeds de tijd om je huid grondig te reinigen. Zo hou je je huid jong, fris en stralend en geef je puistjes of onzuiverheden geen kans. Ook belangrijk dus als je geen make-up draagt! Ideaal is zelfs dubbel reinigen.

De Nexultra O cleanser bestaat uit een olie die op zeer zachte en hydraterende wijze make-up verwijdert en de huid schoon maakt. Het is een olie die je poriën in de diepte reinigt en alle onzuiverheden losmaakt. Masseer de olie in cirkelvormige bewegingen in op een droge huid. Maak je handen nat en masseer verder in, de olie wordt nu eerder een melk. Spoel af met water. Nexultra O is geschikt voor elke huid, zelfs voor de acnehuid.

Endocare micellair water bevat delicate actieve ingrediënten dat make-up diep reinigt en verwijdert, en zelfs waterproof make-up verwijdert.

Zeitschild Cleansing Lotion is een lichte reinigingsmelk zonder parabenen en parfum.

Dermacolor Cleansing gel of  Cleansing lotion om ‘zware’ maquillage te verwijderen. Zoals bv. Dermacolor camouflage make-up.

Heb je graag een licht schuimende gel op basis van planten? De RégimA Derma Zest is een milde reiniger. Ideaal in combinatie van de RégimA skincare maar mag ook bij elk ander merk gebruikt worden.

Twee keer per week mag je je huid gerust extra diep reinigen en exfoliëren. De acne/vette/dikkere huidjes mogen dit gerust elke dag doen. Hiervoor hebben we twee toppers in ons gamma. De Foaming Glycolic Wash van Neostrata  die  glycol (een fruitzuur) bevat.

Het is steeds goed om je huid met lauw water na te spoelen.

Nadat je huid helemaal schoon is, zullen de actieve stoffen uit je verzorging extra goed door je huid opgenomen worden.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsvolle producten om je huid te reinigen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post