Littekens behandelen met RégimA Scar Repair.

Littekens behandelen met RégimA Scar Repair.

Littekens behandelen met RégimA Scar Repair. Een litteken mooi laten herstellen kan met RégimA Scar Repair.

Deze littekencrème kan je zowel gebruiken op recente littekens (de wonde moet wel toe zijn) als iets oudere en ook op huidstriemen.

RégimA scar repair

Dit serum is gemaakt van 100% natuurlijke wondgenezende planten. De ingrediënten in dit super helende serum werden doelbewust geselecteerd op basis ontstekingsremmende, antiseptische en wondhelende eigenschappen.

De krachtige natuurlijke bestanddelen dragen bij tot de weerstand tegen bacteriële, virale, parasitaire en schimmelinfecties, en ondersteunen het natuurlijk huidherstel tijdens de kritische initiële genezingsfase.

RégimA scar repair bevordert een mooie genezing

De actieve bestanddelen ondersteunen en versnellen het natuurlijke littekengezingsproces. Een evenwichtige collageensynthese bevordert een fraaiere littekenvorming om een zo esthetisch mogelijk eindresultaat te verkrijgen.

De scar repair kan ook oudere littekens en keloïd verbeteren.

Het serum is ook geschikt voor oudere hypertrofische littekens of keloïden (ontsierende of onregelmatige vorm). Wanneer littekens oneffen, rood, jeukend of pijnlijk zijn, betekent dit dat zij nog niet volledig hersteld zijn en dat en hun uitzicht en genezingsproces nog kunnen verbeterd worden. Bijkomende actieve bestanddelen helpen om rode of paarse striemen te behandelen en te voorkomen.

Hoe gebruik je de RégimA scar repair?

Twee tot vier keer per dag goed inmasseren.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsvolle producten om littekens te behandelen of voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post