minerale make-up

Minerale make-up verbetert je huid en je uitstraling!

Wat is minerale make-up? Minerale make-up is, zoals het woord het zelf zegt, 100% natuurlijke make-up op basis van mineralen.

Weet je waarom studio mino zo verschillend is van traditionele make-up?

1. NATUURLIJK en LICHT

De minerale make-up van studio mino voel je niet op je huid liggen en je hebt geen masker-effect. Toch krijg je een mooie dekking en verdwijnen je oneffenheden, puistjes en rode adertjes en vlekjes. Je huid is egaal alsof je huid perfect is, mensen zien niet dat er een laagje mineralen op je huid ligt.

2. Je HUID blijft ADEMEN

Studio Mino verstopt jouw poriën niet, je huid kan blijven ademen, waardoor je geen puistjes of verstopte poriën krijgt van jouw make-up. Alle ingrediënten in onze make-up zijn natuurlijk, geen synthetische toevoegingen. Alle kleuren zijn natuurlijke pigmenten. Geen parfum, geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, geen siliconen, geen talkpoeder, geen hormoonverstorende stoffen, geen zware metalen en alles is vegan! 

3. LANGHOUDEND

Als je je huid goed hydrateert vooraleer de make-up aan te brengen, dan blijft je make-up heel de dag lang zitten. De make-up is waterbestendig, fiets je in een regenbui, of zweet je je te pletter tijdens de zomer? Niks aan de hand met Studio Mino! Gebruik de juiste penselen en de juiste techniek voor een heel langdurig resultaat.

4. SNEL en EENVOUDIG

Heb jij ook geen uren de tijd ’s morgens om je op te maken? De Studio Mino make-up is eenvoudig en heel snel aan te brengen. Echt waar, in 5 minuten kan je er stralend uitzien.

5. GESCHIKT voor ELKE HUID 

Heb jij makkelijk irritatie van make-up? Jeuk, bultjes? Trekkerig gevoel, tranende ogen? De Studio Mino make-up wordt heel goed verdragen, door het feit dat ze 100% natuurijk is, maar ook omdat ze vrij is van allergenen, zoals parfum, bismuth oxychloride, kleurstoffen, siliconen, karmijn…

Wilt u meer weten over deze kwaliteitsvolle minerale make-up van Studio Mino ? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Deel deze post

Geef een antwoord