Pigmentvlekken aanpakken met verhelderende crèmes.

Pigmentvlekken aanpakken met verhelderende crèmes werkt maar je moet voldoende lang smeren.Er zijn meerder goede merken en goede producten. Soms is het zelfs goed om eens af te wisselen. Pigmentatie aanpakken vraagt geduld…Volhouden is dus de boodschap.

Wat we ook vergeten, is steeds UV50 te smeren. Heel belangrijk! Liefst 3x/dag, dit in de winter en zomer.

Bovendien is niet enkel de zon (rood licht) een boosdoener op het gebied van bruine vlekjes. We weten nu ook dat het blauwe licht afkomstig van schermen (o.a. computer, gsm,… ) ook huidveroudering en bruine vlekjes geeft.

Een goede bescherming werkt dus zowel op rood als blauw licht. Lees dus steeds goed wat op de verpakking staat. Het is ook belangrijk dat je weet dat zo een beschermende factor slechts enige uren werkzaam is.

Dark Spot Corrector van Neostrata.

Deze gel werkt specifiek op bruine vlekken in dankzij een exfoliërende combinatie van 10% alfahydroxyzuren (AHA’s) en polyhydroxyzuren (PHA’s). Daarnaast bevat de formule ook nog krachtige antioxidanten die bepaalde metalen opslorpen die verantwoordelijk zijn voor een vlekkerige teint. Vitamine C, kojinezuur en zoethoutextract ten slotte helpen de huid op te helderen en de teint te egaliseren. Resultaat: minder opvallende bruine vlekken en een egalere teint

Pigment perfecter van RegimA:

Deze Pigment Perfector is een anti-pigment crème bevat enkel natuurlijke verse plantenextracten die verhelderend werken.

In olie oplosbare Lumiskin, in een optimale synergie met een gestabiliseerde vorm van vitamine C, Chinese sophorawortel, kiwi-extract, zwarte thee-extract en rozenbottelolie.

Deze ingrediënten gaan de celvernieuwing stimuleren en bevatten ook sterke antioxidanten. Alles voor een frisse en egale huid.

Twee keer per dag dun smeren onder de dag en nachtcrème. Mag zelfs onder en boven de ogen.

Tip: Best gebruik je ook de Régima Derma Zest (reiniger) en een dag -en nachtcrème van RégimA. Smeer alles in heel dunne laagjes. (=Layering)

Wilt u meer weten over onze producten om pigmentatie aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post