Pigmentvlekken aanpakken met verhelderende crèmes

Er zijn meerder goede merken en goede producten. Soms is het zelfs goed om eens af te wisselen. Pigmentatie aanpakken vraagt geduld…Volhouden is dus de boodschap.

Wat we ook vergeten, is steeds UV50 te smeren. Heel belangrijk! Liefst 3x/dag, dit in de winter en zomer.

Bovendien is niet enkel de zon (rood licht) een boosdoener op het gebied van bruine vlekjes. We weten nu ook dat het blauwe licht afkomstig van schermen (o.a. computer, gsm,… ) ook huidveroudering en bruine vlekjes geeft.

Een goede bescherming werkt dus zowel op rood als blauw licht. Lees dus steeds goed wat op de verpakking staat. Het is ook belangrijk dat je weet dat zo een beschermende factor slechts enige uren werkzaam is.

Radiance van Dermaceutic:

Dit is een oplichtende nachtcrème. De Radiance exfolieert de huid in alle zachtheid en laat haar opnieuw stralen dankzij de gecombineerde werking van heel effectieve zuren en ophelderende bestanddelen in optimale concentraties.

Ingrediënten van Radiance:
  • Koijinezuur en arbutine: remmen de aanmaak van melamine af door de activiteit van tyrosinase te onderdrukken.
  • Niacinamide of B3: maakt de huid lichter door het vervoer van melanosomen af te remmen. Zorgt er ook voor dat de huid minder last heeft van roodheid. Werkt bovendien ook anti-aging.
  • Salicylzuur (BHA) en Amandelzuur (AHA): Werken licht peelend. Deze bestanddelen maken de huid lichter.

Radiance is een nachtcrème en breng je dus ’s avonds dun op de huid aan. Je start best één keer om de twee dagen en als je dit goed kan verdragen, mag het elke dag.

Tip: combineer met de vitamine C ’s morgens met nadien UV50.

Pigment perfecter van RegimA:

Deze Pigment Perfector is een anti-pigment crème bevat enkel natuurlijke verse plantenextracten die verhelderend werken.

Ingrediënten Pigment Perfector:

In olie oplosbare Lumiskin, in een optimale synergie met een gestabiliseerde vorm van vitamine C, Chinese sophorawortel, kiwi-extract, zwarte thee-extract en rozenbottelolie.

Deze ingrediënten gaan de celvernieuwing stimuleren en bevatten ook sterke antioxidanten. Alles voor een frisse en egale huid.

Hoe gebruik je de pigment perfector:

Twee keer per dag dun smeren onder de dag en nachtcrème. Mag zelfs onder en boven de ogen.

Tip: Best gebruik je ook de Régima Derma Zest (reiniger) en een dag -en nachtcrème van RégimA. Smeer alles in heel dunne laagjes. (=Layering)

Wilt u meer weten over onze producten om pigmentatie aan te pakken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email