Profhilo serum haenkenium.

Profhilo Serum Haenkenium bestaat uit dezelfde gepatenteerde hyaluronzuren die ook in Profhilo injecties zitten.

Het bevat zowel hoog- als laagmoleculair hyaluronzuur. Het hoogmoleculair HA dringt in de huid en geeft hydratatie van binnenuit, omdat het heel krachtig water kan vasthouden. Het laagmoleculair HA blijft op de huid liggen als een beschermende film, en geeft de huid ook een heerlijk glad gevoel.

Het tweede belangrijke bestanddeel is Haenkenium. Een ingrediënt dat de afbraak van hyaluronzuur tegen gaat.

Deze sublieme samenstelling zorgt voor een superieure anti-aging werking.

Profhilo serum Haenkenium maakt uw huid elastischer en glanzender. Het verminderd rimpels binnen enkele weken en zorgt voor een mooie “glow”.

Naast de verjongende werking op de huid, kalmeert dit serum de huid ook. Profhilo serum zal de huid beschermen en helpt ontstekingen en roodheid te remmen. Hiermee is het uitermate geschikt voor een huid met acne. Daarnaast helpt dit hyaluronzuur serum ook bij eczeem, rosacea en een geïrriteerde huid.

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen. Heb jij een heel gevoelige huid? Of heb je eczema? Of kreeg jij juist een medisch esthetische behandeling? Profhilo kan echt altijd.

Hoe gebruik je Profhilo serum?

Je smeert best twee keer per dag en één pompje is genoeg voor je gezicht. Je mag dit serum onder een dag en nachtcrème aanbrengen.
Dit serum voelt ook aan als een crème. De speciale structuur, de goede werking , de handige verpakking en de eerlijke prijs maken van Profhilo Haenkenium een topproduct.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Geef een antwoord