RégimA: hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor een glanzende en gezonde huid

Bij BrightSmart kiezen we resoluut voor kwaliteitsvolle producten die een garantie zijn op een optimaal resultaat. Als leverancier van hoogwaardige producten en smart solutions for brighter skin and hair vertellen we u graag meer over onze huidverzorgingsproducten van RégimA.

Knowhow vertaald naar huidverzorging

RégimA heeft zijn expertise opgebouwd in de behandeling van littekenweefsel. Vandaag vertaalt de producent die knowhow en ervaring naar huidverzorgingsproducten die uw huid doen stralen en gezond maken.

Voeden, beschermen en stimuleren

De hoofdletter A in de naam verwijst naar vitamine A, een belangrijk bestanddeel van de huidverzorgingsproducten. RégimA heeft een peel & heal-programma. De producten zijn cosmeceuticals. Met hun micromoleculaire structuur dringen ze diep door in de huidlagen van de opperhuid om daar uw huid te voeden, te beschermen tegen antioxidanten, en de celactiviteit te stimuleren.

Drie belangrijke elementen van RégimA

De huidverzorgingsproducten van RégimA bevorderen de aanmaak van collageen, elastine én hyaluronzuur, drie elementen die erg belangrijk zijn om uw huid vitaal, elastisch en stralend te houden. Maar er is meer!

  • De dagcrèmes van RégimA hebben een sun protection factor (SPF) van 25.
  • De nachtcrèmes van RégimA bevatten natuurlijke alfa- en bètahydroxyzuren. Die nachtcrèmes maken het gemakkelijker voor de RégimA-producten met antioxidanten om dieper in uw huid te dringen.
  • Met de reiniging Derma Zest neutraliseert u de werking van uw nachtpeeling, zodat u uw huid met dagcrèmes weer optimaal kunt laten herstellen en opbouwen.
Ideale producten voor layering

De huidverzorgingsproducten van RégimA zijn uitstekend geschikt voor layering. De concentraties werkzame stoffen van de layeringproducten zijn perfect op elkaar afgestemd. U kunt met RégimA drie tot vier layeringproducten over elkaar aanbrengen om zo elk huidprobleem doelgericht aan te pakken.

Geen uniforme kleur

De huidverzorgingsproducten van RégimA bevatten geen kleur- en geurstoffen. Ze zijn een mix van natuurlijke plantenextracten en toegevoegde stoffen met een heilzame werking. De kleur van de producten is daardoor niet uniform, maar wordt bepaald door de kleur van de plantenextracten.

Wilt u ook een stralende en gezonde huid? Of wenst u meer informatie over onze huidverzorgingsproducten van RégimA? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze post

Geef een antwoord