RégimA pakt huidveroudering aan.

RégimA pakt huidveroudering aan.

RégimA pakt huidveroudering aan. Deze producten pakken gelijktijdig de 3 hoofdoorzaken aan van huidveroudering en huidproblemen: vertraagde celvernieuwing, inflammatie en oxidatie.

Hiervoor maakt RégimA gebruik van een overvloedige hoeveelheid kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten en peptiden om deze essentiële actieve bestanddelen tot in de diepere huidlagen te brengen.

RegimA  :Celvernieuwing – Exfoliatie

De sleutel tot huidverjonging ligt in het proces van celvernieuwing. Een jonge, gezonde huid hernieuwt zichzelf om de 6 weken, een proces dat vertraagt bij het verouderen. Belangrijk hierbij is dat de nieuw gevormde cellen ook gezond zijn. Een vlotte celvernieuwing vereist bovendien een vlotte afvoer (exfoliatie) van dode cellen zodat de nieuwe, jonge cellen aan de oppervlakte kunnen komen en de huid een stralende, gezonde look geven. Crèmes aanbrengen op dode huidcellen is weinig zinvol. De RégimA-nachtcrèmes bevatten natuurlijke fruitzuren, die de buitenste dode huidlagen geleidelijk, efficiënt en veilig exfoliëren tot in de diepere basale levende huidlaag. Daar stimuleren ze de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen en collageen. Dit resulteert in een verbeterde huidtextuur en een frisse uitstraling.

RegimA pakt huidveroudering aan :Anti – Inflammatie

Schadelijke UV-straling, vervuiling, stress, roken, ongezonde voeding, e.d., kan een chronisch cellulair inflammatieproces uitlokken zonder dat je dit onmiddellijk merkt. Op huidniveau verstoort deze chronische inflammatie de gezonde werking van de cellen en resulteert dit in voortijdige veroudering. RégimA voorziet de huid daarom dagelijks van actieve bestanddelen met krachtige ontstekingsremmende eigenschappen.

RegimA en Antioxidanten

Oxidatie is een derde belangrijke oorzaak van huidveroudering. Tijdens het oxidatieproces ontstaan schadelijke moleculen, vrije radicalen, die onze cellen aanvallen en beschadigen, soms tot in hun kern en het DNA. Het huidprogramma van RégimA verschaft de huid deze noodzakelijke antioxidanten en geeft haar hiermee een krachtig wapen tegen oxidatieschade.

RégimA werkt met de techniek van “Layering”.
De crèmes en serums van RégimA zijn ontwikkeld om in synergie met elkaar te werken. Dunne laagjes over elkaar smeren.
Door de hoge concentraties actieve bestanddelen mogen deze producten niet gecombineerd worden met andere producten.

RegimA pakt huidveroudering aan met Puur natuur

De producten van RégimA bevatten verse plantenextracten. Verder bevatten ze geen toegevoegde kleurstoffen, en geen synthetische parfums. Heel natuurlijk dus.

Wilt u meer weten over onze RégimA producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Deel deze post

Geef een antwoord