acne-huid behandelen met RegimA

RegimA voor hoogwaardige huidverbetering

RégimA zijn cosmeceuticals uit Zuid-Afrika gespecialiseerd in hoogwaardige huidverbetering. Het gamma van  RégimA heeft voor elke huid of probleem wel een serum of crème. Dus zowel voor pigmentvlekken, acne, huidveroudering en littekens.

Bovendien baseert RégimA zich op wetenschappelijk onderzoek en zal gelijktijdig de 3 hoofdoorzaken van huidveroudering en huidproblemen aanpakken: vertraagde celvernieuwing, inflammatie en oxidatie. Zoals de naam doet vermoeden, speelt vitamine A een essentiële rol.

Reinigen met de RégimA Zest.

Een topper uit dit gamma is de reiniger. De Derma Zest Cleansing & Toning Gel Deze bevat al de nodige, hoge concentraties werkzame stoffen in die de huid voorbereiden op serums en crème. Ook neutraliseren wij met deze gel de werking van de fruitzuren.’

De nieuwe Rejuvoderm nachtcrème.

En RégimA staat niet stil. Zo ontwikkelden ze een nieuwe crème, de RégimA Rejuvoderm nachtcrème. Deze zorgt voor langdurige hydratatie en regeneratie, waardoor tekenen van veroudering minder uitgesproken zijn. Deze nachtcrème stimuleert de collageenaanmaak.

Wat willen wij? Een crème die je goed kan verdragen. Ook door de gevoelige huid. Een nachtcrème die zachtjes exfolieert. En liefst ook een die ontstekingswerend is. De rejuvoderm scoort op elk punt goed. Een echte “coup d’éclat” uit een potje.

Layering voor hoogwaardige huidverbetering

RégimA werkt met de techniek van “Layering”. De crèmes en serums van RégimA zijn ontwikkeld om in synergie met elkaar te werken.
Door de hoge concentraties actieve bestanddelen is het beter deze producten niet te combineren met andere producten. Met layering bedoelen we dat je dunne laagjes over mekaar moet smeren.
Het is ook belangrijk om tussen elk laagje even te wachten om de penetratie van elk product in de huid toe te laten.

Goed bijkomend voordeel: verrassend betaalbaar voor zoveel kwaliteit.

Voor iedereen wordt een individueel “programma” aanbevolen. De producten dienen in een bepaalde volgorde, in laagjes op elkaar worden aangebracht = layering.

Wist je dat dit merk al heel veel prijzen gewonnen heeft? Lees het hier.

Wil je hulp of advies mag je ons gerust contacteren.

Deel deze post