Retinol voor een bewezen huidverbetering

Retinol: wetenschappelijk bewezen huidverbetering

Retinol of vitamine A-zuur is een allround weldoener voor uw huid. Verschillende klinische studies tonen aan dat het uw huid op verschillende vlakken verbetert. Retinol:

  • voorkomt puistjes en mee-eters. Artsen schrijven vitamine A al vele jaren voor als behandeling tegen acne. Het verwijdert dode huidcellen en ontstopt mee-eters. Daarnaast bevordert retinol de groei van gezonde cellen in uw huid en rondom uw poriën.
  • zorgt voor wondgenezing. (niet op een open wonde): Retinol stimuleert de aanmaak van huidcellen en de productie van hyaluronzuur, waardoor uw huidbarrière herstelt.
  • vervaagt pigmentvlekken. Retinol brengt overactieve pigmentcellen tot rust. Bovendien maakt het andere huidbehandelingen tegen hyperpigmentatie veiliger en effectiever.
  • werkt huidverjongend. Dagelijks retinol smeren vermindert lijntjes en rimpels, omdat het de elastine- en collageenproductie in uw huid stimuleert en de bindweefselcellen langer in leven houdt.

In een notendop: Retinol doet fijne lijntjes vervangen, vermindert acne, verbetert de elasticiteit van uw huid, pakt hyperpigmentatie aan én bevordert een heldere teint! Retinol zorgt voor een mooie en gezonde huid.

Bij Bright Smart hebben we verscheidene goede crèmes met retinol.

Ons advies:

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email