Zeitschild: kwaliteitsvolle verzorgingsproducten ook voor een gevoelige huid

Uw huid is niet alleen uw grootste, maar ook een van uw meest fascinerende organen. Ze beschermt u en zorgt ervoor dat u zich letterlijk goed voelt in uw vel. Uw huid verdient dan ook de beste zorg, op maat van uw specifieke gevoeligheden.

Huid in verandering

Uw huid ondergaat veel veranderingen tijdens uw leven. En almaar meer mensen hebben een gevoelige huid. Milieuverontreiniging, uv-stralen, stress, ouderdom, hormonale veranderingen, huidziekten, … Het zijn allemaal factoren die uw huid gevoeliger maken.

Beschermen om veroudering tegen te gaan

Het dermacosmetische merk Zeitschild heeft een gamma aan hoogwaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. De serums en dag- en nachtcrèmes van Zeitschild bootsen de natuurlijke lipidenstructuur van uw huid na. Zo beschermen deze innovatieve producten uw huid op een efficiënte manier en remmen ze het verouderingsproces af.

Emulgatorenvrije producten

De producten van Zeitschild hebben een verzorgend, versterkend, beschermend en herstellend effect. Ze bevatten geen emulgatoren, bewaarmiddelen, parfum, cortisone, kleurstoffen, siliconen, minerale oliën of paraffine. Het doel? Een stralend mooie en gezonde huid.

Drie serums voor de gevoelige huid

U vindt in ons aanbod aan Zeitschild-huidverzorgingsproducten drie kwaliteitsvolle serums die u onder uw dag- en nachtcrème aanbrengt.

  1. Active Relief Serum

Dit serum is ideaal om roodheid, jeuk en zwelling als gevolg van een huidirritatie, injecties of een andere cosmetische behandeling te onderdrukken.

>> Meer lezen over dit serum

  1. Active Firming Serum

Dit serum met spierontspannende actieve werkstoffen maakt uw huid gladder en strakker, en geeft uw gelaat een frisse en ontspannende uitstraling.

>> Meer lezen over dit serum

  1. Anti Wrinkle Serum

Dit serum stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Zo strijkt dit product uw diepere rimpels glad en vermindert het de fijne lijntjes in uw gezicht.

>> Meer lezen over dit serum

Een hoogwaardige dagcrème voor de gevoelige huid

De Zeitschild-dagcrème voor de gevoelige huid heeft net zoals alle Zeitschild-dagcrèmes een UV-filter 20. Deze dagcrème heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking, en leidt bij regelmatig gebruik tot een huid die gladder is en straalt.

>> Meer lezen over deze dagcrème

Ontdek ook:

Een unieke nachtcrème voor de gevoelige huid

Deze kwaliteitsvolle nachtcrème versterkt de natuurlijke barrière van de huid, zorgt voor een actieve vochtverrijking én bevordert de aanmaak van collageen. Het resultaat? U krijgt een strakkere en gezondere huid.

> Meer lezen over deze nachtcrème

Wilt u meer weten over ons gamma Zeitschild-producten voor de gevoelige huid? Neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze post

Geef een antwoord